Vrijwilligers

Voor het organiseren van al de activiteiten is de hulp nodig van honderden vrijwilligers. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Meedoen aan het vakantiewerk in Veldhoven staat garant voor heel veel lol, spanning, sensatie, actie, gezelligheid, enz. Dus: ben je 14 jaar of ouder (ook ouders, opa’s en oma’s kunnen helpen!) en lijkt het je leuk om één of meerdere dagen kinderen te begeleiden bij bijvoorbeeld:

  • Spelletjes bij Jeugdland, de Olympiade of de Huttenweek.
  • Knutselen in de Hobbytent van Jeugdland.
  • Het lopen van een (speur)tocht bij de Huttenweek en het Speur- en Zwemfestijn.
  • Het Kanovaren, de Bustocht of Kinderpretland, zodat uiteindelijk alle kinderen weer veilig thuis komen;

Geef je dan op door het (digitaal) insturen van het Leidingformulier. Dit vind je op onze website (Aanmelden als vrijwilliger). Je kunt ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat van Stichting Vakantiewerk Veldhoven: 040-2531637.

vrijwilligerskleinOok is het mogelijk te helpen bij het opbouwen en afbreken van een aantal (grote) activiteiten, bijvoorbeeld het opzetten van tenten bij Jeugdland en klaarzetten van de materialen tijdens de Olympiade. Of het verzorgen van ranja en koffie bij één van de andere activiteiten.

Of heeft U misschien restmaterialen zoals bijvoorbeeld kralen, keukenrollen, eierdozen, panty’s, sigarendoosjes, kleine potjes, enz. over? Daarvan kunnen in de Hobbytent bij Jeugdland weer leuke dingen worden geknutseld.
Dit kunt U laten weten via het contactformulier op de website, of telefonisch.