Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Olympiade (Groep A + B)

15 augustus 2019 van 08:00 - 14:00

€ 6.00

Beste sportievelingen,

In de laatste week van de vakantie kunnen jullie je op een van de laatste vakantie dagen nog eens flink uitleven bij de laatste activiteit van het vakantiewerk in deze vakantie. Dit doen we bij de Kempen campus langs de weg naar Knegsel. Daar gaan we de hele dag sporten en spellen doen. Om 10.00 uur maken we de groepen, om 16.00 uur zijn de medailles en bloemen uitgedeeld. Dus dan is het afgelopen. Zorg voor een stapel boterhammen want sportief zijn laat de maag knorren. Geen pindakaas erop, dat plakt veel te erg.

Mocht het die dag heel warm worden zetten we extra sproeiers en waterslangen in om voor de nodige verkoeling te zorgen. Bij extreme weersomstandigheden ( Hitte, onweersbuien, zware sneeuwval etc. ) kan het zijn dat we eerder stoppen als aangegeven.

Als op het eind van de middag de punten bij elkaar geteld worden houden we nog een mini-marathon. Dat betekent een eind hardlopen voor groep A en B apart over een (niet al te) lange afstand. In de middagpauze kun je hiervoor inschrijven. De minimarathon telt niet mee voor de rest van de dag , maar heeft aparte prijzen. Deelname is echter alleen mogelijk als je ook de rest van de dag hebt meegedaan.

We hopen op veel sportief plezier voor iedereen.

De hoofdleiding.

Gegevens

Datum:
15 augustus 2019
Tijd:
08:00 - 14:00
Kosten:
€ 6.00
Evenement Categorie:

Locatie

GVAC Terrein
Knegselseweg 40
Veldhoven, Nederland

Organisator

Stichting Vakantiewerk Veldhoven
Telefoon:
040-2531637
E-mail:
info@vakantiewerkveldhoven.nl