Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kinderpretland (Groep A)

23 juli 2019 van 07:30 - 14:30

€ 8.00

Let op: Je MOET sokken aan hebben!

Hallo jongens en meisjes,

Logo

Dinsdag 23 juli is het weer zover!
Ook dit jaar gaan we met jullie weer een dagje spelen in de speeltuin “Kinderpretland” te Weert. Er is daar van alles te beleven. Je kan er kiezen of je binnen of buiten wilt spelen. Binnen is er een grote junglespeeltuin te vinden, van maar liefst vier verdiepingen hoog! Hier kun je naar hartenlust klimmen, klauteren, springen en glijden. De binnenspeeltuin heeft meerdere glijbanen, waarvan er één een vrije val heeft. Vind je dat te spannend, dan zijn er nog meerdere andere glijbanen, waar je in snelheid naar beneden kan sjezen! Verder kun je binnen nog heerlijk springen op het luchtkussen, rollebollen in de ballenbak en een huis bouwen van grote speelstenen! Maar ook als je lekker van buiten spelen houdt is er van alles te beleven. Er is namelijk een grote speeltuin met veel verschillende speeltoestellen. Wat dacht je van een groot piratenklimtoestel, verschillende glijbanen, schommels of de kabelbaan! Ook hier kun je je prima vermaken! Wij hopen dan ook met een volle bus naar Weert te kunnen rijden voor een dag plezier voor iedereen!

Nog even wat extra informatie voor de ouders:
!!Sokken verplicht!! Ook gelieve de kinderen geen slippers maar fatsoenlijke schoenen aan te geven. We verzamelen om 9.30 uur op de parkeerplaats bij de Korze (Rood-Wit), waar de bussen om 9.45 uur zullen vertrekken. We stappen in Weert om 15.45u uur weer in de bus om naar huis te rijden, en we zullen dan rond 16.30uur weer in Veldhoven zijn. Omdat we de gehele dag weg zijn is het belangrijk om de kinderen een lunchpakketje mee te geven. Voor drinken wordt gezorgd.

Let op: Het is niet de bedoeling dat de kinderen geld meenemen!
Let op: Bij de buitenspeeltuin in ‘kinderpretland’ is een vijver met loopbrug aanwezig, het is echter NIET de bedoeling dat de kinderen daar gebruik van maken, ze mogen dus ook niet in het water!

Verder hopen we dat jullie allemaal goede zin en mooi weer meenemen!
Kijk voor meer informatie eens op de site: www.kinderpretland.nl
Tot 23 juli!

Groetjes Petra Goudsmit en Wendy Schoofs

Gegevens

Datum:
23 juli 2019
Tijd:
07:30 - 14:30
Kosten:
€ 8.00
Evenement Categorie:

Locatie

Parkeerterrein Rood-Wit
De Korze
Veldhoven, Nederland

Organisator

Stichting Vakantiewerk Veldhoven
Telefoon:
040-2531637
E-mail:
info@vakantiewerkveldhoven.nl