Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jeugdland Dag 1: Ochtend (Groep A + B)

27 juli 2021 van 11:00 - 14:00

€ 6.00 – € 18.00

Hallo meisjes en jongens en natuurlijk ook mama’s en papa’s.

Het vakantiewerk seizoen begint ook dit jaar weer met jeugdland.
Na een jaar lang hard werken op school is het nu weer tijd om lekker lol te maken.
De zomervakantie komt dus als geroepen.
Wij regelen het terrein, de tenten, de muziek, het podium, nieuwe spellen, de scharen, de lijm, hamers, hout, spijkers en ga zo maar door. Als we ook nog goed weer zouden kunnen regelen dan deden we dat natuurlijk ook nog. Helaas hebben we dat niet in de hand. Maar meestal komt dat ook wel goed.

Op maandag gaan wij aan de slag met het opbouwen van het terrein zodat jullie op dinsdag kunnen knallen op jeugdland.
Als er mensen zijn die hieraan een steentje willen bijdragen dan zijn die van harte welkom vanaf 7:00 uur in de ochtend op het jeugdland terrein.

Dinsdagochtend:
Na de opening kunnen jullie je gaan inschrijven en zo een spelkaart bemachtigen. Let goed op de aanwijzingen die je krijgt. Want het is belangrijk dat je in de juiste rij aansluit.
De slimmeriken hebben tijdens de voorinschrijving al een week- of totaalkaart gekocht zodat ze niet lang in de rij hoeven te staan.

Punten kun je verdienen met de spelletjes die op het terrein zijn verspreid. Doe goed je best en wie weet haal je aan het einde van de dag de gele trui.
Mocht je liever creatief bezig zijn dan hebben de dames van de hobbytent het hele jaar stad en land afgezocht naar nieuwe ideeën en materialen. Hiermee kunnen jullie aan de slag. Pas wel op dat je jouw vingers niet aan elkaar plakt hè. Werk je liever met hout en spijkers dan is de timmertent echt iets voor jou. Hier kun je onder professionele leiding van onze timmermannen en timmervrouwen leuke dingen in elkaar zetten.
Natuurlijk mag je ook van alles wat doen.
Iedereen is daarin vrij.

Van al het spelen, timmeren en knutselen krijg je honger en dorst. Daarom zorgen wij dat er op tijd ranja. Op sommige dagen is er ook een verrassing van de bakker.
Wij hebben alleen ranja of water omdat wij niet alle soorten drinken kunnen kopen. Ook is het voor ons onmogelijk om met allerlei allergieën rekening te houden. Vandaar het verzoek aan de ouders / verzorgers om de kinderen die geen ranja of gewone koek mogen, zelf iets mee te geven. Hiermee voorkomen we dat er kinderen zijn die niets krijgen.

Om 12:00 uur stoppen wij en hebben we middagpauze. Jullie gaan allemaal thuis eten zodat onze vrijwilligers ook even tijd krijgen om te eten en uit te rusten. Wij willen namelijk ook goed voor hun zorgen. Zonder deze vrijwilligers is jeugdland niet mogelijk. We zien jullie graag om 14:00 uur terug.

Gegevens

Datum:
27 juli 2021
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
€ 6.00 – € 18.00
Evenement Categorie:

Locatie

Jeugdland Terrein
Europalaan
Veldhoven, Nederland

Organisator

Stichting Vakantiewerk Veldhoven
Telefoon:
040-2531637
E-mail:
info@vakantiewerkveldhoven.nl