Laden Evenementen

« Alle Evenementen

“Het Talent van Jeugdland”

29 juli 2021 van 18:45 - 21:30

Gratis

Vanavond vindt vanaf 18:45 uur “Het Talent Van Jeugdland” plaats.
Hiervoor hebben wij de hobbytent omgetoverd tot een echte concertzaal met een heus podium en met professioneel licht en geluid. En niet te vergeten een hele beroemde presentator. Welke artiesten zullen gaan optreden is nu nog een verrassing, maar het beloofd weer een mooie en spannende avond worden.
Met een enthousiast publiek dat hun kelen, door de vele aanmoedigingen, schor zal schreeuwen. Zoals elk jaar komen de artiesten uit alle windstreken. De crème de la crème van de wereld en omstreken. Wie wordt de winnaar van “Het Talent Van Jeugdland”?
Om dit te bepalen laten wij ook dit jaar weer een super deskundige jury invliegen. Nee geen Anouk of Ali B, maar veel en veel beter.
Kosten nog moeite hebben we hier voor gespaard. Want elk jaar is het niveau weer hoger dan het vorige jaar, dus de jury krijgt het elk jaar weer moeilijker om een winnaar te kiezen. Gelukkig staat hun deskundigheid niet ter discussie.

Rond 21:30 uur is het “Het Talent Van Jeugdland” afgelopen en de winnaar is bekend. Nu mogen jullie naar huis om uit te gaan rusten voor de laatste dag van jeugdland.

Gegevens

Datum:
29 juli 2021
Tijd:
18:45 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Jeugdland Terrein
Europalaan
Veldhoven, Nederland

Organisator

Stichting Vakantiewerk Veldhoven
Telefoon:
040-2531637
E-mail:
info@vakantiewerkveldhoven.nl